שאלה חשובה ומטרידה מאוד.

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

15/11/2016 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור מעוז סגל רמית. יודע שהפורם מיועד למקרה אחר, אבל די דומה, ואודה מקרב לב במידה ותוכלי לעזור ולסייע, במידה ולא, לא קרה שום דבר, וסליחה. בן 39 לאחרונה אובחנתי (בפעם הראשונה בחיי) לחשש ל"פוליקוליטיס" בראש ובקרקפת, עכב פצעונים שהזדהמו. כעט לאחר לאחר שלושה שבועות מהמקרה, אינני סובל מהעניין כלל ואף הכל נרגע ולאט לאט נעלם באסתטיות רבה הודות למשחה אנטיביוטית שמרחתי מדי יום ביומו במשך שבועיים ימים, ובשל פולידין קצף שחופף מדי יום ביומו, אפילו כעט (לאחר כמעט כחודש מתחילת הטיפול). הבעיה כעט; לא יודע אם ישנו קשר ישיר או לא, אבל נכון לעכשיו סובל מאדמומיות קלה וגירויים בראש וקרקפת (פשוט מאוד מתחשק לגרד את הראש כולו). האם ידועה לך תופעה זו, כתופעת לוואי לאחר טיפול בנגע, או שמה בגלל האנטיביוטיקה שלקחתי או אולי הפולידין שמייבש את העור? מה עליי לעשות /להשתמש כעט לאחר טיפול, ולחפוף -כגון האם להמשיך עם הפולדין לחפיפה, או להפסיק? לחפוף עם תכשירים ייעודיים כגון סבו-עור שמפו וכולי, למרוח משהו וכו'.. לתשובתך המשכילה ממתין בקוצר רוח ומודה מראש במידה ותגיע!!

לקריאה נוספת והעמקה

אתה צודק, פוליקוליטיס היא מחלה שונה מאד במנגנון מאורטקריה כרונית ולכן אין זה הפורום הנכון אם כי במידה ותזדקק לעזרה אתה מוזמן להגיע למרפאה . בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת