סרפדת שמתבטאת כמעט ורק בגירוד

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

26/03/2024 | 17:14 | מאת: ערן

היי. במשך 8 שנים אני סובל מסרפדת שמבוטאת 95% מהזמן בגרד בעיקר במפשעה וברגליים. כאשר יש לי מחלת חום או מאמץ גופני גדול בדרך כלל יש גם התפרצות של נגעים על הגוף שחולפים לאחר כמה ימים. לוקח טלפסט באופן יומי לרוב. רציתי לברר האם זה שרוב המופעים מתבטאים בגירוד יכולים להעיד על כך שיש כאן בעיה נוספת \ שונה מהאבחון או שיש גם מקרים כאלה עם סרפדת?

קיימים מקרים של תפרחת מעורבת- גם אורטיקריה וגם אקזמה ממגע או אחרת.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת