אנגיואדמה וחומצה הילאורונית

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

26/12/2023 | 20:46 | מאת: מאיה

היי, יש לי אנגיואדמה נרכשת ואני אלרגית לכדורים ממשפחת NSAIDS מטופלת בכדורי טלפסט רוצה לעשות חומצה הילאורונית בשפתיים ובוטוקס באיזורים שונים בפנים. האם מותר לעשות? והאם כדאי לקחת מספר ימים לפני סטרואידים? ( פרדניזון) - יש לציין בזמן התקף לוקחת כ 2 כדורים באישור רופא אלרגולוג אודה לתשובתכם תודה

הי . כדי לענות לך על מידת הסיכון להתלקחות סביב הזרקת SKIN FILLERS אני זקוקה למידע נוסף אנא הגיעי ליעוץ פרטני במרפאה או פני לאלרגולוג שמטפל בך

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת