בת 43 לאחרונה סובלת מאורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

20/07/2019 | 00:47 | מאת: תמר

בשבועות האחרונים סובלת מהאלרגיה ומטופלת בטלספט וטיפות טינדן ,שלא תמיד יעילות ולוקח לפעמים יותר משעה עד שמתחיל להשפיע לכמה שעות בודדות שמתי לב שגם בגרון אני מרגישה לפעמים נפיחות וקושי לבלוע כמו בדלקת גרון ולאחר כמה שעות עובר. כמן כן מתנפחות הפנים מידי פעם ,היום גם הזרוע התנפחה ושתי הידיים כואבות מאוד, מידי פעם מרגישה כמו כדור תקוע בוושט ולפעמים כאבי בטן מוזרים אני סובלת מאסתמה אלרגית ובשבועות האחרונים התדירות עלתה משמעותית. קיצר כל גופי יוצא נגדי. האם יש טיפול אפקטיבי לזה ??

נשמע שאת סובלת מאורטיקריה ואנגיואדמה. עליך להגיע בהקדם להערכה רפואית על מנת להתאים טיפול עבורך

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת