פצעים באיזור הרגליים מגרדים ביותר

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

24/06/2019 | 21:17 | מאת: ניר

שלום רב, לא בטוח כלכך אם קשור לפה אך מקווה שתוכלי לעזור לי אני בן 20 בצבא והתחיל לי לא מזמן גירוד מטורף ברגליים. בהתחלה חשבתי שזה פרעושים (בבית יש לי 2 חתולים ובאמת ראיתי על הרגליים לעתים פרעושים) אך כרגע אני סוגר בצבא כבר תקופה והגירוד לא מפסיק. כתוצאה מהגירוד נוצרו ממש פצעים יחסית גדולים והעור מסביב לא נראה עם סימן של פריחה או אדמומיות, פשוט יש ממש פצעים גדולים רק באיזור הכפות רגליים עד לגובה הגרב בערך. לחלקם יש נפיחות מסביב ובדרך כלל כשהם מתחילים הם נהיה רטובים ולא מדם עוד דבר שחשוב לי לציין שהגירוד ממש מתגבר בעת מגע, כלומר אם אגע בכף הרגל באיזורי הפצעי או ליד יתחיל לי הגירוד שוב. תודה רבה

שלום לך- אני מניחה לפי התאור שמדובר בזיהום עורי אולי פטרת. גש להבדק

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת