גרד עקצוצים ונגעים בולטים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

20/02/2019 | 22:39 | מאת: מירי

אחרי טיפולים קונבנציונלים טיפולים באנטי היסטמינים סטרואידים גם בכדורים וגם בזריקות טיפולים אלטרנטיביים למיניהם ואני עדיין מתגרדת קשה ביותר הומלץ מרופא אלרגיה על זריקת קסולייר שלחנו בקשה לכללית פעמיים אפילו עם עזרה של עו״ד אך סרבו לממן עבורי את הזריקה אני סובלת ברמות קשות ואינני יודעת איך להפסיק את הסיוט שנמשך יותר משנה . אשמח אם תיעצו לי איך לקבל את הטיפול שיעזור לי . תודה

הייתי מברשת מכתב המנמק את הסרוב לאשר לך זולייר- האם המחלה שלך המה פחות מ6 חודשים? בכל מקרה אני מציעה לך להגיע להבדק

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת