טיפול הומהופטי לאורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

14/09/2018 | 14:35 | מאת: שמחה

שלום רב.סובל מזה כ-3 חודשים מאורטיקריה חריפה שמלווה בגרד עז לפריחה בכל חלקי הגוף. הגעתי למצב של 5 כדורים ביום שלא עוזרים בכלל ולא משפרים את המצב. לפני שאני ניגשת לטיפול בזריקות ביולוגיות...אם בכלל יאשרו לי...שואלת לגבי טיפול הומהופטי...האם זה הוכיח את עצמו. האם היו מקרים שזה עזר ??? או שחבל על הכסף הזמן והסבל

למיטב ידיעתי אין מחקרים בנושא . מנסיוני טיפול חלופי יעיל לפעמים במקרים של חרדות ומתח נפשי .

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת