הרפס בשפתיים- שחוזר כל שבועיים בערך

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

30/07/2018 | 16:42 | מאת: יולי

שלום רמית, שמי יוליה, אני בת 34, ולאחרונה ההרפס בשפתיים תוקף כל שבועיים. אני שמה זובירקס ולוקח לזה כמה ימים לעבור בנוסף לוקחת ל ליזין פעם ביום, עכשיו ניסיתי פעמיים אך אתמול מאוד כאבה לי הבטן בדיוק כשלקחתי, לכן אמשיך בפעם אחת, חוץ מזה זה מטיש פיזית ולא נעים. מדוע הוא תוקף לעיתים כה תקופות זה אומר שמשהו לא בסדר? ומה מומלץ לעשות תודה, יוליה

שלום לך ייתכן ואת זקוקה לבירור נוסף . בבקשה פני לאימונולוג/אלרגולוג לייעוץ בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת