אדמומיות וגרד בפנים-סנתר ובחזה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

19/08/2017 | 16:43 | מאת: אדמומיות וגרד בפנים-סנתר ובחזה

באמצעות מיקרוסקופ שלשום נבדקתי על ידי רופא עור. אבחון- סבוריאה דרמטיטיס בפנים- סנתר ובחזה. רופא עור רשם לי קרמים לשימוש פעם ביום , אלוקום וסבוקלם אקטיב קרם לחות. קרם אלוקום אך ורק למשך שבועיים. עם סבוקלם אפשר להמשיך אחרי שבועיים. השאלה שלי- האם אני עושה נכון ולא גורם נזק כלשהו עכשיו ובעתיד לעור פניי? בבוקר אני מורח אלוקום. אחרי 7-8 שעות אני שותף מנקה את הפנים ביסודיות ומורח סבוקלם אקטיב קרם לחות. האם זה בסדר? ואם לא- איך אחרת?

שלום. פורום זה עוסק באורטיקריה ולא בסבוריאה. בבקשה פנה לרופא העור שלך. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת