שאלה בנוגע לשמפו וקרמים מסויימים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

06/08/2017 | 12:34 | מאת: שאלה בנוגע לשמפו וקרמים מסויימים

על ידי רופא עור, הובחנתי בסבוריאה דרמטיטיס וגרד, בראש, בפנים-סנתר ובחזה. רשם לי שמפו אגיספור לראש, קרמים אלוקום לפנים וטרידרם לחזה. היום התחלתי להשתמש בהם. השאלה- הליכה רגלית בשעות היום ובערב, באזור שמיש שפת הים ובכלל להימצא במקומות שמישיים, אין בעיה עם זה? ראש פנים וחזה, לא מסוכן לשמש עם שמפו וקרמים אלו?

שלום. פורום זה אינו עוסק בסבוריאה אלא באורטיקירה שימוש בקרמים סטרואדלים מצריך הוראות מדוייקות - פני בבקשה לרופא מטפל לקבלת הנחיות נוספות בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת