אבחנה- סבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

03/08/2017 | 19:55 | מאת: אבחנה- סבוריאה דרמטיטיס

שלום כבודה ד"ר רמית מזה כשלושה חודשים אני סובל מדלקת עור, אדמומיות בפנים ובחזה. היום רופא עור אחר בעיר אחרת, רשם לי קרמים שעד היום לא שמעתי עליהם ועד היום לא השתמשתי בהם. אלוקום לפנים, טרידרם לחזה. שחכתי לשאול את הרופא- אפשר להישתמש בשני הקרמים באותו יום באותה שעה? אין התנגשויות ביניהם? תחילת ושעות וזמן ההשפעה של אלוקום וטירדרם? נניח ובמקום פעמיים ביום, שכחתי ומרחתי פעם ביום, זה לא ישפיע בכלל? מודה לך מאוד על תגובתך לשאלותיי. רמי.

שלום רמי, כל אחד מהקרמים לפי התאור שלך אמור להמרח על איזור אחר לפי ההוראות שקיבלת מהרופא . אין מניעה ממריחתן בו זמנית. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת