קסולייר+הריון -מתי אפשר להתחיל לנסות

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

29/12/2016 | 03:21 | מאת: מור

כמה זמן אחרי הפסקת קסולייר ניתן להיכנס בביטחה להריון? 2. רציתי לעדכן כי האורטיקריה שלי התפרצה בשל הסרת שיער במכשיר HSR. הרופאים לא ממש הכירו את המכשיר ואמרו שבין כה וכה אם לאחר הפסקת הטיפולים זה ממשיך אז זה מראה שזה לא זה. אבל אני יודעת שלא היה לי את התופעה המרגיזה הזו לפני. והחום שהמכשיר פלט גירה לי את העור וגרם להתפרצות. תיזהרו מזה!!!

שלום לך, לא בוצעו מחקרים לגבי זולייר בהריון כך שאין מידע וודאי אם כי יש עדויות בשטח על מטופלות שנכנסו תחת הטיפול להריון עד כה ללא השלכות על תקינות ההיריון. על מנת לענות לך בצורך מדוייקת ומתאימה לצרכייך אני זקוקה למידע נוסף אודות הטיפול. בברכה, ד"ר מעוז-סגל

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת