גירודים בעיקר כאני נחה בשעות הערב בגוף

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

28/12/2016 | 14:51 | מאת: שרה

כבר חודשיים אני מתגרדת כל פעם באיזור אחר בגוף התחיל ברגליים עבר לגב וכעת בזרועות הידיים ,הרופא הכללי אמר שזה בגלל כדורי אנטיביוטיקה שקיבלתי MACRODANTIN לפני חודשיים וחצי אני מבינה שאין כבר אנטיביוטיקה בגוף ובכל זאת מגרד לי משחה דרמובט שהיא עם סטרואידים לא עוזרת לי ומפחיד אותי לקבל קוטיזון בזריקה זה מה שהציע רופא עור מה דעתכם?

שלום. את צודקת, זה כבר רחוק מדי מנטילת מאקרודנטין ולכן פחות סביר שזו תגובה אלרגית אם כי אין לשלול בוודאות. כמובן שיש הרבה מצבים נוספים שיש לשלול. בברכה,

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת