בהצלחה להדסה ושאלה על ההיסטוריה

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

23/02/2003 | 10:38 | מאת: סבתא מרים פלד

לגב' הדסה הייתי מעוניינת לדעת אייך התחלת את העסק היפה הזה? מאיפה הרעיון למוצרים המצויינים האלו? מאיזה חומרים ומרכיבים את עושה אותם ?( ממה שכן את יכולה לגלות באינטרנט) ? אייך התחלת? ואייך הייה ההתקדמות של העסק? ספרי קצת היסטוריה עד היום !!! מאוד מע ניין ומרתק לדעתי - כל הכבוד אני ומשפחתי וכל נכדי בהמלצתי משתמשים בהם קבוע והם עוזרים לנו כל חורף לעבור אותו בשלום יופי של יוזמה גם הפורום הנהדר הזה באתר דוקטורס, המשיכו כך, כל הכבוד , חזק ואמץ!!! זו בהחלט הזדמנות לשאול אותך שאלות בקשר כזה בלתי אמצעי , זה יופי של רעיון בהצלחה ותודה סבתא מרים פלד ( סבתא ל 6 נכדים)

26/02/2003 | 16:54 | מאת:

סבתא מרים פלד, שלום! נשמח לשלוח לך חומר בדואר שעונה על שאלותיך. אנא, צרי קשר עם מחלקת ההדרכה של “הדס", חיוג חינם, 1-800-33-66-36 תודה.