מאיפה הרעיונות לתכשירים?

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

20/02/2003 | 15:58 | מאת: עלמה

להדסה ביימיל שאלתי מאיפה צמחה חברת הדס? מהיכן הרעיונות היפים האלה לכל אותם תכשירים ומוצרים נפלאים שאתם משווקים? למה קראתם לחברה הדס? מה תוכלי לספר לי על תחילת הדרך של החברה,? מאיפה הרעיונות? מי רוקח אותם ואייך הם מיוצריים? תודה , כל הכבוד, חיזקו ואימצו עלמה

26/02/2003 | 17:00 | מאת:

עלמה, שלום! תודה על התעניינותך במוצרי "הדס". נשמח לשלוח לך חומר בדואר שיענה על שאלותיך. אנא, צרי קשר עם מחלקת יעוץ והדרכה של “הדס", חיוג חינם, 1-800-33-66-36 תודה.