אייך להימנע משפעת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

20/02/2003 | 15:56 | מאת: דורון ואילנה

שלום מה תמליצו לעשות כדי להתחמם בסערה הקרובה שסופ השבוע הקרוב אייך נמנעים מלהתקרר ולחלות בשפעת? תודה רבה ותודה על הפורום היפה והחשוב הזה בדוקטורס כל הכבוד דורון ואילנה

20/02/2003 | 18:39 | מאת:

שלום הדרך הכי טובה להתחמם -חוץ מתנור -זה להיות כמה שיותר קרוב אחד לשני לכמה שיותר זמן. ככל חימום זו דרך טובה לטיפול במיני מצבים שונים-אך יש בכל מקרה לדאוג לאוורורבכדי למנוע הדבקה חוזרת. תהיו בריאים

20/02/2003 | 19:52 | מאת:

דורון ואילנה, שלום רב! אני ממליצה להתחמם בשתי דרכים עיקריות: האחת, באמצעות שתיה של 3-4 כוסות תה חם ביום. מומלץ במיוחד לחלוט מקל קינמון וזנגוויל (ג'ינג'ר) ולהוסיף מעט אגוז מוסקט, ציפורן וקרדמון (הל). והשניה, ע"י עיסוק בפעילות גופנית מתונה. ניתן גם להשתמש בתוספים המכילים תערובת של אכינצאה, פרופוליס וויטמין C או ב 500-1000 מ"ג של ויטמין C בלבד. תודה