שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

18/02/2003 | 09:49 | מאת: יגאל

שלום אייך מתמודדים החורף עם השפעת הקשה? תודה יגאל

18/02/2003 | 19:17 | מאת:

שלום באמת השנה זו שפעת קשה ל צערי עברתי אותה על עצמי. הרושם שלי שאלו שחוסנו עוברים אותה קשה מכרגיל-לא יודע למה. בגדול אין טיפול ספסיפי לשפעת ויש להתמודד עם הסימפטומים כמו שיעול חום נזלת ועוד. מומלץ מנוחה שתיה מרובה והפחתה משמעותית בכמויות מזון. לחברת הדס יש שורה שלמה של תכשירים שיעזרו לך מאד להתמודד עם הסימפטומים של השפעת-מומלץ לנסות.

19/02/2003 | 14:13 | מאת: יניב

דר דיין אם זו לא פרסומת (ועוד למוצרים גרועים) מה זו פרסומת אנחנו מצפים לתשובות ענייניות ולא לרפואת אלילים