שיעול

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

17/02/2003 | 08:53 | מאת: מאירה

אני בהריון שבוע 38. סובלת משיעול כרוני מרגיז ולא פוסק. הרופא שלל דלקת ריאות ואמר כי כעת לא ניתן לתת לי שום תרופה או טיפול. מה ניתן לעשות על מנת להקל על סבלי הרב? האם עלול להיגרם לעוברי נזק מעצם השיעול? תודה.

17/02/2003 | 18:35 | מאת:

שלום בשבוע 38 הכל כבר מוכן ללידה . שיעול מתמשך ומטריד מזיק ללא צל של ספק לאמא ולתינוק. מאחר שנבדקת עיי רופא שלא מצא סיבה זיהומית המחייבת טיפול אנטיביוטי יש מקום חד משמעית לנסות לעצור את השיעול ולמטרה זו אפשר בשקט רב להשתמש בסירופ דסימיקס של חברת הדס. במקביל נתן גם להשתמש בחיזוקית כדי לסיע לגוף להתגבר על הזיהום הוירלי. שני התכשירים בטוחים לשימוש במצבך. תהיי בריאה ולידה קלה.

18/02/2003 | 10:18 | מאת:

מאירה, שלום! במקרה של נשים הרות אנו ממליצים בכל מקרה לפנות לרופא המטפל. אנא שאלי אותו אם מוצר טבעי המכיל קורנית, אניס, מרווה וסמבוק שחור, חומרים הנמצאים ב "דסימיקס-שיעולית" של "הדס" יכולים להתאים עבורך. תודה