מחלות חום

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/02/2003 | 16:46 | מאת: יונית

שלום השנה אני כבר פעם שלישית חוטפת וירוסים של חום נמוך צינון , כאבי גרון וחולשה ותשישות נוראית בגוף , יש לציין שקיבלתי השנה את החיסון לשפעת בתחילת החורף אבל אני יותר חולה מהרגיל , הפעם הזו כבר שבוע שלם שאני חולה , יש לציין שאני ספורטאית מקצועית שרוכבת רכיבות שטח באופני הרים בקור ובגשם , מה לדעתכם הבעיה שלי ? והאם יש צורך בנטילה של ויטמים c ? כמה מ"ג ליום בתודה הלחוצה

17/02/2003 | 18:41 | מאת:

שלום קודם כל תשתחררי מהלחץ.לחץ מפחית עוד יותר את התפקוד החיסוני של הגוף. אין ספק שמה שאת מספרת מעיד על תפקוד חיסוני ירוד של הגוף והייתי שמח לראות בדיקות דם שלך למשל ספירת דם. במקביל לביצוע הבדיקות יש מקום להשתמש בחיזוקית וב 500מגר ליום של ויטמין c עם סיכוי גדול של ירידה בתדירות הזיהומים.

18/02/2003 | 06:31 | מאת: יונית

עשיתי בדיקות דם לפני כחודש וחצי והן היו תקינות לגמרי , המוגלובין שלי היה 15 , והספירה הייתה תקינה לחלוטין (קצת יות ר מונוציטים) , רופא המשפחה לא רוצה לשלוח אותי לבדיקות דם נוספות , הוא טוען שזה ויראלי וישנם חורפים כאלו. מה אתה חושב?