שאלה לגב' ביימל

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/02/2003 | 13:15 | מאת: שי

שלום גב ביימל קודם כל ברכות על הפורום החדש והחשוב הזה באתר דוקטורס בתי בת השנתיים לא מפסיקה את השיעול , ההצטננות והחום במשך השבוע האחרון עד כה נמנעתי מטיפול אלטרנטיבי אבל אני רואה כי אין לי ברירה מה תמליצי? תודה שי אבא של קרן

18/02/2003 | 10:21 | מאת:

שלום רב שי! ניתן לשלב בין הטיפול הטבעי לבין הטיפול הקונבנציונאלי וכך להנות מיתרונות שני העולמות. אתה יכול להעזר בשילוב של אכינצאה, פרופוליס וויטמין C אשר יכול להפחית את משך וחומרת המחלה ולשלב אותו עם תמציות צמחים המכייחים ומרגיעים שיעול (כגון "שיעולית"). במידה ואין הקלה בתוך יום או יומיים, פנה שוב לרופא המטפל. תודה