פוליפים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

15/02/2003 | 17:51 | מאת: יונית

לד"ר שלום רב! לביתי בת ה-15 יש פוליפים באזור קנה הנשימה, הצוואר ומיתרי הקול (כך אמר הרופא המטפל בב"ח אחרי בדיקת ברונכוסקופיה- כך היה כתוב: "רינופרינקסב עם היפרטרופיה של אדנוידים בינונית וגודש רירית הנחיריים") הרופא המליץ להוציא אותם!, הלכתי לרופא א.א.ג והוא המליץ לנתח בעוד כחודשיים. שאלתי היא כזו האם כדי לנתח עכשיו או יותר מאוחר? (יש לה בשנים האחרונות הרבה בעיות עם אזור קנה הנשימה והסינוסים), האם כדי להתיעץ עם עוד רופא ואיזה? ואם תוכל בבקשה להסביר לי על ניתוח בסוג זה? (האם זה כולל אישפוז בב"ח?, זמו החלמה, סיבוכים ומהלכו.) בתודה מראש יונית.

18/02/2003 | 21:03 | מאת: יונית

19/02/2003 | 17:17 | מאת: הדסה ביימל- מנהלת הפורום

יונית היקרה צר לי שלא עניתי קודם יש לנו מוצר מעולה עבורך- פוליפידס- לא בטוח שהוא יעזור לך, אך הוא עשוי להעשיר את חשבון הבנק שלנו ולכן כדאי לקנות אותו. תודה