ילדים מצוננים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

13/02/2003 | 14:02 | מאת: דורון

שלום הילדים שלי מצוננים וחלשים מאוד החורף הזה מה עובר עליהם? מה זו התופעה הזו של ההצטננות הקשה והחושה בגוף? ממה זה נובע בגוף? מה ניתן לעשות? מה ניתן לקחת כדי לחזק אותם? תודה ובריאות דורון

13/02/2003 | 19:37 | מאת:

שלום דורון! השנה השפעת אכן קשה יותר. כדי לחזק את ילדיך אני ממליצה לדאוג לתזונה מתאימה כמו ירקות כתומים ולמנוחה מספקת. בנוסף ניתן לחזק את הגוף באמצעות תוספי תזונה כמו ויטמין סי ,וכן מוצרים המכילים פרופוליס, אכינצאה . כדי שנוכל להמליץ בצורה נכונה יותר חשוב לקבל ממך יותר פרטים. תוכל לפנות לקו ההדרכה- חיוג חינם 1800-33-66-36 תודה הדסה