דיאטה וחורף להדסה ביימל

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

13/02/2003 | 14:01 | מאת: רונית

להדסה שלום כאשה לאשה רציתי לשאול אותך כיצד משתמשים בכל אותן מוצרים טובים ומומלצים לטיפול ולהתחזוקת בחורף ובכל זאת לשמור על דיאטה ועל גיזרה יפה ונאה גם בחורף? האם המוצרים המוזכרים משמינים או גורמים להשמנה? ממה הם מורכבים ומה הערכים התזונתיים שלהם? בכמה קלוריות מדובר? ומה הם תורמים למעשה בפועל? מה הטעם שלהם? חמוץ, מתוק , מר? תודה ושיהיה לנו חורף נעים רזה ומרזה רונית השומרת גם בחורף

13/02/2003 | 19:47 | מאת:

רונית, שלום! אני מבינה מאד את הצורך שלך לשמור על גיזרה יפה גם בחורף. המוצרים המחזקים את הגוף בחורף כמו חיזוקית למבוגרים אינם גורמים להשמנה משום שהם ניתנים בצורת טבליות וכמות הקלוריות הינה מיזערית. לטבליות אין טעם כמעט משום שצריך לבלוע עם משקה כלשהוא כך שהמגע עם הלשון מועט. המרכיבים הפעילים הינם: פרופוליס, אכינצאה וויטמין C בהצלחה הדסה ביימל