קשקשים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

05/02/2004 | 20:04 | מאת: צבי

אני חופך עם שמפו למניעת קשקשים ,אולם יש לי בעיה של קשקשים בחורף משום שאיני חופף יום יום כמו בקיץ. האם יש תחליף תרופתי או שינוי במזון שיכול לפתור את הבעיה.

24/03/2004 | 09:56 | מאת: יוסי

הפתרון שלי מצריך גישה לסאונה רטובה שבדרך כלל יש בקאנטרי קלאב, הכוונה לסאונה עם האדים (לא היבשה) פשוט תחפוף עם שמפו נגד קשקשים ועל תשטוף את השיער תשאיר את השמפו על השיער ותיכנס לסאונה למשך 15 דקות ותוך כדי תעסה את הקרקפת חזק, מה שקורה זה שהחומר נספג בקרקפת להרבה זמן והקשקשים נעלמים לשלושה שבועות לאחר מכן, זה פטנט שעובד על כולם דרך אגב עם הזמן יש שיפור ניכר והתגובה מחזיקה יותר זמן, מקווה שעזרתי יוסי.

24/03/2004 | 19:47 | מאת: צבי

תודה לתשובתך