דלת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

29/01/2004 | 19:34 | מאת: רונית

לפני כשנתיים חליתי בדלקת קרום הריאה (כך הרופא הגדיר זאת). אושפזתי למס' ימים וקיבלתי טיפול אנטיביוטי. האם הריאות שלי יותר פגיעות בגלל זה לדלקת ריאות? האם שהות במשך שעות בחדר לא מאוורר (למעט גיחות קצרות החוצה) עלול להפריע לי?

30/01/2004 | 08:41 | מאת: איתן

את אומרת לפני שנתיים חלית האם מאז חלית שוב? במידה ולא וגם לפני המקרה שהיה לך לא חלית בדלקת ריאות, כנראה שאת לא תיפגעי מחדר לא מאורר במשך כמה שעות, תמיד רצוי לאורר אחת לכמה ימים גם בחורף, בדרך כלל לכל אדם יש את המועדות שלו להיפגע במערכות מסוימות הדבר קשור לתורשה ולהיסטוריה של הלידה והשתלשלות חיו כילד, במידה ומחלה חוזרת על עצמה אז ניתן לאמר שאת מועדת לכך וצריך לעשות צעדי מנע, כרגע בגלל מקרה בודד קשה להאריך את המועדות שלך, האם את סובלת עוד ממחלות במערכת הנשימה?