שאלה קצת שונה??

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

22/01/2004 | 08:59 | מאת: toti

שלום לדר בעלי בן 46 קיץ וחורף הוא מתלבש רק קצר מכנס קצר חולצה קצרה וסנדלים , אף פעם לא קר לו?? זה כבר כמה שנים, שאלתי האם זה הגיוני הרי מזג האויר שונה בקיץ ושונה בחורף, האם זה לא יזיק לו שיהיה מבוגר יותר לפרקים?? תודה

26/01/2004 | 09:06 | מאת: איתן

את אומרת שלא קר לו בחורף ולובש קצר משמע בעלך לא בדיוק מאוזן ויש לו עודף חום אני מניח שסובל מאוד קצת בעיות רפואיות , בכל אופן כדי להמליץ לו לטפל בחוסר האיזון למרות שנוח לו ככה, האם הוא מזיע יותר מהרגיל בקיץ? עם תפרטי יותר אשמח להשיב איתן הומאופת קלאסי

28/01/2004 | 09:51 | מאת: toti

בעלי לא סובל במיוחד הוא מזיע רגיל כמו כל אדם רגיל , מה התכוונת לחוסר איזון, אמרתי לבעלי והוא אמר שקצת קר לו אבל הוא יכול לסבול זאת, ממה דיבלי לפעמים הוא מתנהג כמו תינוק, אבל עדיין מוזר שהוא כל הזמן בקצר, האם זה יכול לפגוע בעצמותיו בגיל הזיקנה?? תודה על העצות ועוד שאלה מה עוזר לפצעים בפה?? אני מבינה שיש לך תרופות הומפתיות ואני בעד!!