דוקטור יקר! הפסקת צינון

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

19/12/2003 | 04:17 | מאת: מצוננת

שלום רב! אני בת 22, וכשבוע סובלת מצינון, אני מוטרדת מפני שעליי לשיר בהופעה ביום שבת בערב, והצינון גורם לי להישמע עם אף סתום! ואני מאוד רוצה לדעת מה ייקל על הגודש באף (אין לי הרבה נזלת כי נטלתי כדורי אקמול נגד צינון בימים האחרונים) הזה שמפריע לי להישמע במיטבי? האם ישנו מזון ,או שילוב מזון שיעזור במקרה שלי? כי הגודש באף מעוות לי את הקול, ואני לחוצה בגלל ההופעה הספציפית הזו! אני די מיואשת. אנא ענה לי בהקדם! תודה רבה לך. כל טוב.

06/01/2004 | 18:58 | מאת:

שלום אני מניח שעד שעניתי לך כבר עברה ההופעה -ואני מקווה שהיית במיטבך.בכל מקרה טיפול תזונתי לא היה משפיע באופן מידי על מצב הצינון. דר דיין