שימוש בפורום לצורך פרסום ולא לעזרה רפואית

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

12/02/2003 | 20:15 | מאת: שלו (תזונאית קלינית)

אני מזועזעת לראות, איך הדסה ביימל משתמשת בתואר ה"רוקחת" שלה לצורך קידום מוצריה באופן אישי, ואיך נתנו לה לעשות זאת מנהלי האתר. אין פה עזרה מקצועית אמיתית, אלא נסיון למכירת מוצרים. אני ממליצה, לכל מי שמתעניין באמת לפנות לפורום נטורופתיה/תזונה קלינית ולא לשעות לעיצות כגון: "ניתן להשתמש בחיזוקית פורטה". לשיקולכם, הכותבים והקוראים.

12/02/2003 | 23:27 | מאת: מתחנן שתעזרו לי

תראי נגיד שאת מזועזעת, כל מה שאני מבקש זה שיהיה לי אף פתוח לחלוטין אמרתי לפורום הזה שאם הם יצליחו להגיד לי איך לדאוג לסיים את הסבל של האף הסתום, אני מודה לחברת הדס בצורה הכי שאני יכול.... אני מצידי אעלה לפרסומת שלהם בטלויזיה ואגיד לכולם שאין מישהו שמסוגל ליותר מהם. אבל שמעי אני מאוד מאוד אתפלא אם יש להם פיתרון יעיל יחודי משלהם.... נחכה ונראה, אולי הם יצליחו לעזור פה לאנשים ולקדם את עצמם הדס אל תשכחו שאתם תקדמו גם את עצמכם פה אם תעזרו לאנשים

15/02/2003 | 22:49 | מאת: גיא

אני מסכים עם כל מלה. שימוש ציני ומכוער במצוקות הזולת לצורך הפקת רווחים. גיא סטז'ר לרפואה

20/02/2003 | 13:25 | מאת: הדסה ביימל- מנהלת הפורום

כולכם צודקים אבל חשבון הבנק שלי ריק מאז שהומאתי המון כסף על פרסומת לחילושית שלא עבדה אז אני מצטערת אבל אני חייבת ותודה