שיעול עד איבוד הכרה

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

17/12/2003 | 16:33 | מאת: דוד

ביומים האחרונים אני סובל משיעול רב, נזלת עם תסמינים ויראלים בלבד. לעיתים אני נכנס להתקפת שיעול בלתי נשלט, ובמקרה אחד אף איבדתי את ההכרה והתעוררתי לאחר מספר שניות (עם משקפיים עקומים מהנפילה). יש סיבה לדאגה מיידית (גיל 30 בריא בדר"כ, לחץ דם נמוך בד"כ, אם היסטריה של אסטמה)? או שזה נראה סתם כמו נפילת לחץ-דם בעיקבות השיעול? תודה דוד

06/01/2004 | 18:54 | מאת:

שלום קרוב לוודאי שאתה צודק.לא הייתי מבצע כל בירור -אך הייתי עושה כל מאמץ להפסיק את השיעול. דר דיין