ויטמין C לילדים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

11/11/2003 | 15:02 | מאת: אבי

שלום רב, יש לי ילדה בת שנתיים. האם מומלץ "לחזק" את גופה באמצעות ויטמין C כאשר יש חשש לשפעת. אם כן, האם ויטמין C מהסוג שניתן למבוגרים (של חברת סולגאר למשל) אפשרי ? בתודה מראש, אבי

16/11/2003 | 20:15 | מאת: מריוס-תזונאי

ניתן להפיק תועלת מירבית ממתן תוספי מזון רק אם זה בא ביחד עם תזונה מאוזנת ומגוונת. תוספי מזון ללא תזונה כזאת לא ימנעו מחלות, מאחר ולגוף אין את היכולת לנצלם. לידיעתך, ניתן להפיק כל הויטמין C והמרכיבים האחרים שהגוף זקוק להם מהמזון, בתנאי שמשתמשים במזון טבעי (עדיף אורגני) ולא מעובד, שאותו מכינים בבית, באופן שלא הורס תכולת הויטמינים שבו. שיטת הכנת המזון חשובה במיוחד לשמירת הויטמין C, היות והוא מאוד רגיש לתנאיי הבישול. בברכה, מריוס