סטרידו לתינוק

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

11/11/2003 | 14:47 | מאת: תמרית

שלום! בני בן 9 חודשים אובחן כסובל מסטרידו. 1) מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? 2) באינהלציה יש סטרואידים ואני ממש לא מאושרת להתחיל עם זה, האם מישהו מכיר טיפול אחר? 3) האם יש סכנת חנק?

30/11/2003 | 12:51 | מאת: מיכל

שלום רב, הנני אמא לשלושה ילדים שהגדול שהוא כיום בן 8 סובל מסטרידו לרנגיטיס כבר מינקותו. סטרידו הינו בצקת במיתרי הקול, ושיעול נבחני, חייב לטפל במהירות ויעילות במצב כזה, כי חס וחלילה מצב זה יכול לגרום למוות.. במצב של סטרידור חמור קני הנשימה נחסמים ואז... ולכן, לא לחשוב על הסטרואידים, ולא על שום דבר אחר.. בהצלחה.

29/12/2003 | 16:06 | מאת: רוני

את יכולה לשים לו אדים קרים בחדר , זה הופך את האויר ללך ומקל מאוד בנשימה. דבר שני , את יכולה לתת לו לנשום את האויר של הפריזר (מה שמעל המקרר) ולהפסיק את מוצרי החלב בזמן ההתקף עד שאת רואה שהוא בסדר.