מחלות חום חוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

09/11/2003 | 19:05 | מאת: בתיה

ביתי בת ה 6 מגיל חודשיים סובלת ממחלות חום חוזרות, עד גיל שנה הייתה מאושפזת 6 פעמים עם לוקוציטים גבוהים בדם על רקע ויראלי. ומגיל שנה 3 אישפוזים חוזרים הילדה כח חודש חודש וחמי מקבלת מחלת חום וחום גבוה עד 41 ולדברי הרופאים בן בקופ"ח והן בבי"ח החום על רקע ויראלי. היתכן שלעיתים כל כך קרובות יש מחלות חום חוזרות על רקע ויראלי? אני חוששת שיש משהו מעבר ולא מגלים. באישפוז האחרון ב 4-11-03 אמרו לי לעשות לה בדיקת דם ל igd מה תפקידו של הנוגדן ואם הוא נמצא בכמות גדולה בדם מה עושים? תודה מראש.

16/11/2003 | 22:29 | מאת: מריוס-תזונאי

בתיה, אפשר לדעת מה ביתך אוכלת ? האם נבדקה רגישות למזונות מסוימים ? ביתך חייבת לעבור לתזונה טבעית, מאוזנת ומגוונת, לחיזוק המערכת החיסונית. גשי בהקדם לתזונאי/נטורופת לייעוץ. בהצלחה, מריוס