השפעת לא עוברת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

30/10/2003 | 23:16 | מאת: דקלה 8

כבר 5 ימים אני סובלת מחום גבוה שיורד ועולה , אף סתום וגרון כואב. אני נותלת תרופות אך שום תרופה לא עוזרת לשיעול . (אני לוקחת כמובן סירופ לשיעול וכדורים לגרון ואפילו "תרופת סבתא" דבש ולימון ) אך שום דבר אינו מקל על השיעול . אני חייבת לציין שהיתה לי מחלת ילדים בגיל צעיר ואולי עוד פעם בחים שפעת קלה ועכשיו באמצע גיל העשרים תקפה אותו שפעת חזקה . האם יש קשר בכך שלעולם לא הייתי חולה לזמן המחלה? ומה עוד ניתן לעשות נגד השיעול?

17/11/2003 | 19:57 | מאת: סתיו מור

היתי אצל הרופא כי לא הרגשתי טוב כאבי שרירים סחרחורות עניים שורפות צמרמורות נמלים וכאבי ראש הרופא אמר שאין לי ממה לדאוג ויש לי שפעת עכשיו לאחר בערך שבוע יש עדיין קצת נמלים אף טיפה סתום וקצת גרון כואב ושאני נושמת כואב לי בחלק העליון מעל החזה. למה זה עדין לא עובר?

27/11/2003 | 23:51 | מאת: טל

אני כבר 3 שבועות עם שפעת שלא עוברת - כאבי גרון, שיעול שלא עוזב אפילו ל - 10 דקות רצופות כולל בלילה, הסירופים לא עוזרים, צמרמורות, אנטיביוטיקה גם לא עזרה, בקיצור - נואשת. מה קורה במדינה? השפעת התחסנה בפני התרופות שלנו?