שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/10/2003 | 18:50 | מאת: דנה

שלום דוקטור אני אישה בת50 בדרך כלל בריאה אני מעסקת בספורט כבר חמישה חודשים מרגישה מצוין מה שקורא כעת זה תמיד מה שקורה לי בחורף אני כל הזמן מרגישה משופעת אני לוקחת וימין סי מה עלי לעשות אני מכורה למכון כושר אבל לפעמיים זה פוגע בי אני מזיעה הרבה ואין לי כוח מה לעשות תודה על היעצוץ וחג שמח לך.

04/11/2003 | 12:02 | מאת: מריוס

דנה, השילוב בין פעילות הגופנית לתזונה נכונה הוא השילוב המנצח. פעילות גופנית מאומצת ללא תזונה נכונה עלולה לגרום יותר נזק מתועלת. לכן, חוץ מהזמן שאת משקיעה בספורט, רצוי שתשקיעי לפחות זמן שווה בהכנת מזונך. בעזרת שיטה מדעית להכנת מזון, את יכולה להפחית עבודתך במטבח למינימום ועדיין לקבל מזון באיכות מקסימלית. ניתן להכיר שיטה זו בדרך של הרצאה והדגמה אישית, כאשר את נדרשת רק להקשיב ולטעום את המזון.

19/11/2003 | 22:50 | מאת: בריגיט