חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

24/07/2003 | 11:55 | מאת: קים

יש לי תחנוקת כבת 18 חודש ובתוך חודש היא עומדת להכנס למעון יום, אני דואגת כי תהיה חשופה למחלות והידבקיות חוזרות במיוחד בחודשי החורף. האם אתם ממליצים לחסן נגד שפעת בגל כזה ומה הם תופעות הלוואי והאם חיסון זה אכן עמיד לוירוסים של החורף

04/11/2003 | 12:27 | מאת: מריוס

החיסון הכי טוב מתקבל ע"י חיזוק הגוף דרך תזונה נכונה. אם את רוצה שבתך תהיה מוגנת בפני מחלות והידבקויות, את חייבת לדאוג לתזונתה. במשימה זו ניתן להיעזר בשיטה מדעית להכנת מזון , המאפשרת השקעת זמן מינימלית במטבח עם תמורה מעבר לכל ציפיה: אוכל שהוא גם טעים וגם בריא. את ובעלך יכולים להכיר שיטה זו אצלכם בבית, בדרך של הרצאה מדעית הדגמה מעשית. העיניין דורש, מבחינתכם, השקעת שעתיים זמן, הקשבה וטעימה.