שיעול

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

11/02/2003 | 21:15 | מאת: קים

יש לי תינוקת בת 4 חודשים ויש לה שיעול עם ליחה כבר כמה שבועות, היינו אצל הרופא שבדק אותה וציין שאין לה חירחורים ולכן לא נתן לה כלום. ברצוני לציין שבתוספת לשיעול היא גם מצוננת. שאלתי היא האם יש סירופ או טיפות טבעי ללא דבש שיכול להקל על השיעול(הוא תוקף אותה במיוחד באמצע הלילה ואין לה ממש אויר היא נחניקת ממנו) והשאלה השניה מה יותר טוב ומהיר טיפול הומופאטי או טיפול על בסיס טבעי. אבקש לענות לי בהקדם כדי לסיים את סבלה. תודה מראש קים

12/02/2003 | 19:58 | מאת:

שלום קים! אכן יש סרופ שיכול להקל על השיעול ולעזור להמיס את הליחה. אנו ממליצים על "דסימיקס-שיעולית" שאינו מכיל דבש! (ישנם שני סוגים של "שיעולית", עם ובלי דבש, עד גיל שנה מומלץ ללא דבש). לגבי אופן השימוש : כפית אחת 3-4 פעמים ביום עד להקלה. באופן כללי באם השיעול מלווה בחום , יש לפנות לרופא המטפל. לשאלתך השניה, טיפול הומאופטי גם הוא טיפול טבעי ויעיל במקרים רבים. ההחלטה לטפל באמצעי כזה או אחר תלויה בניסיון האישי ובהכרות עם הרופא/מטפל המתאים או המוצר המתאים. מנסיוננו הרב בחברת "הדס", אנו בטוחים שתמצאי מוצר זה ומוצרים אחרים על בסיס טבעי מבית "הדס", כיעילים ביותר. לשאלות נוספות ניתן לפנות לקו ההדרכה- חיג חינם 1800-33-66-36 תודה הדסה ביימל, רוקחת

13/02/2003 | 15:35 | מאת:

שלום קים! אכן יש סרופ שיכול להקל על השיעול ולעזור להמיס את הליחה. אנו ממליצים על "דסימיקס-שיעולית" שאינו מכיל דבש! (ישנם שני סוגים של "שיעולית", עם ובלי דבש, עד גיל שנה מומלץ ללא דבש). לגבי אופן השימוש: כפית אחת 3-4 פעמים ביום עד להקלה. באופן כללי באם השיעול מלווה בחום, יש לפנות לרופא המטפל. לשאלתך השניה, טיפול הומאופטי גם הוא טיפול טבעי ויעיל במקרים רבים. ההחלטה לטפל באמצעי כזה או אחר תלויה בנסיון האישי ובהכרות עם הרופא/מטפל המתאים או המוצר המתאים. מנסיוננו הרב בחברת "הדס", אנו בטוחים שתמצאי מוצר זה ומוצרים אחרים על בסיס טבעי מבית "הדס", כיעילים ביותר. לשאלות נוספות ניתן לפנות לקו ההדרכה, חיוג חינם 1-800-33-66-36