שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

24/03/2003 | 17:11 | מאת: לילך

שלום, הבן שלי (בן 3) חולה מזה שבוע וחצי. מתוך הזמן הזה היה לו חום כשישה ימים ושיעול עם ליחה. השיעול ממשיך גם היום וחולשה כללית, מצב רוח לא כל כך טוב, עייפות, חוסר תאבון. ע"פ דעת הרופא שלו זהו וירוס. האם וירוס יכול להמשך כל כך הרבה זמן ואיך אני יכולה להקל עליו ולהחזיר לו את התאבון. האם לא כדאי לקחת אנטיביוטיקה? תודה

30/10/2003 | 16:13 | מאת: אורית

אני מטפלת ברפואה איורוודית (איורוודה היר רפואה הודית עתיקה) ואני לא ממליצה לך לתת לו אנטיביוטיקה במיוחד לא בשביל שיעול אני ממליצה לך על משקה שמסלק רעלים מהגוף ומצויין לתקופת החורף לכולם נגד התקררות וגם טעים מאד וכולם אוהבים אז ככה זה הולך:מגרדים או קוצצים חתיכה קטנה של ג'ינג'רפרוסה בעובי חצי ס"מ נגיד שמים בכוס מוסיפים מיץ לימון סחוט על הרגע כמובן 2-3 מעיכות כאלה,כפית אחת של דבש ומקל קינמון מומלץ לכולם כשיקוי לחורף השיעול והצינון הולכים כלא היו,אגב התאבון לא חוזר בגלל הליחה שמתיישבת בחזה ונותנת תחושת כבדות ואף בחילה אז מי ירצה לאכול עם תחושה כזו מה שחשוב זה לסלק את הליחה את יכולה להוסיף למשקה הזה קמצוץ של כורכום טחון זה אנטיביוטיקה מהטבע טוב גם לכאבי גרון