סינוטסטיס

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

12/03/2003 | 10:49 | מאת: שרון

שלום רב, בשנים האחרונות בחודשי החורף אני סובלת מסינוזיטיס ומטופלת באנטיביוטיקה, כעת אני מזה חודש סובלת מאוד מסינוזיטיס אני נמצאת בתחילת הריון ואיני מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה. האם יש תרופה טבעית אשר יכולה לעזור לי ללא סיכון ההריון. אודה לתשובתך שרון

12/03/2003 | 22:35 | מאת: יאשי

נסי רפואה סינית. מאוד יעיל ובדר"כ מצריך כ-3 טיפולים של דיקור וחימום במוקסה. מרגישים הקלה משמעותית כבר אחרי הטיפול הראשון. שינוי תזונה הכרחי! רפואה שלמה

12/03/2003 | 22:38 | מאת: יאשי

נסי רפואה סינית. מאוד יעיל ובדר"כ מצריך כ-3 טיפולים של דיקור וחימום במוקסה. מרגישים הקלה משמעותית כבר אחרי הטיפול הראשון. שינוי תזונה הכרחי! רפואה שלמה