שאלה בנושא עצירות

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

05/03/2003 | 13:45 | מאת: רונית

לחברת הדס שלום ראיתי שאתם מייצרים מספר מוצרים להקלה על תופעת עצירות. ממה שראיתי על האריזות, מכילים מותרים אלה תאנים ושזיפים מיובשים (כך גם מצוייר ). ממה שידוע לי, כדי לשמור שחומרי גלם אלה לא יפגעו מחרקים (בין השאר גם מסיבות הילכתיות), משתמשים בחומרי הדברה ושימור חריפים ואף מסרטנים בפירות היבשים. מה השאריתיות של החומרים במוצרי החברה? האם הדבר נבדק? איך זה מתישב עם מדיניות של מוצרים טבעיים? האם יש סכנה לציבור המשתמשים? בברכה רונית

06/03/2003 | 10:40 | מאת: רחל

אם בעצם יש כימיקלים וחומרים מסוכנים במוצר- איפוא הטבעיות? האם זה קיים גם בתכשירים אחרים?