חיזוקית של הדס

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

10/02/2003 | 16:54 | מאת: יורם

שלום מה דעתכם ומה תגובתכם לגבי כל הפירסומים האחרונים בנושא התכשיר של החיזוקית? תוכלו לפרט יותר מה מכיל התכשיר ובפני מה הוא מגונן? ממה יש להתגונן בחורף? תודה יורם

11/02/2003 | 18:54 | מאת:

יורם שלום! חברת "הדס" משווקת כבר כ-8 שנים את "חיזוקית של הדס" . אלפי הורים וילדים השתמשו ומשתמשים בחיזוקית ונוכחו בתוצאות המעולות. לצערנו אנינו יודעים עדיין מהם האינטרסים העומדים מאחורי פרסום כתבה זו. לשאלתך השניה: חיזוקית נועדה לצמצם את בעיות החורף בקרב ילדים ומבוגרים כאחד. חיזוקית מכילה שלושה מרכיבים פעילים: פרופוליס אכינצאה וויטמין c שהוכחו במחקרים רבים בעולם כחומרים המחזקים את ההגנה הטבעית. חברת הדס ערכה מחקר מדעי מקיף על חיזוקית עצמה והתוצאות החד משמעיות הוכיחו את יעילותה. התוצאות המרשימות של המחקר הוצגו בכנס בינלאומי הגדול בעולם לרפואת ילדים שהתקיים בבולטימור, ארה"ב. לשאלתך השלישית, מאחר ובחורף הגוף חשוף יותר , אנו סבורים שיש לחזק את הגוף כדי שנוכל לעבור את החורף בצורה קלה יותר. לשאלות נוספות ניתן לפנות לקו ההדרכה- חיוג חינם 1800-33-66-36 תודה