איך מקדימים תרופה למכה?

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

03/03/2003 | 12:37 | מאת: אבישג

שלום רב, קודם כל אני שמחה מאד שמצאתי את האתר המקסים הזה. אז ככה, אני מרגישה שאני לקראת שפעת, זה מלווה בהתחלת כאבי גרון לא ממש חזקים, כל הגוף כואב לי. וכמו שאני מכירה את הגוף שלי עדיף להקדים תרופה למכה לפני שתגיע השפעת שממש משביתה אותי לכמה ימים ולפעמים אף יותר.... אשמח לקבל כל דבר שרק יעזור לי למנוע את בואה של השפעת, כל כדור כל תרופה (תרופת סבתא אפילו) על מנת למנוע את המחלה. אודה לכם באם תענו לבקשתי.

06/03/2003 | 10:42 | מאת: יונית

יש כל מיני תרופות כמו דקסמול צינון או אקמול צינון שהן מצוינות אל תתפתי לשטויות של הדס

20/05/2003 | 13:00 | מאת: גיל

שלום, יש 2 פורמולות מצמחי מרפא סיניים שניתן לקחת "עם תחילת המחלה"-כדי למנוע את התפרצותה. הן ניתנות כמובן לאחר איבחון ממטפל מוסמך. פני אלי לפרטים נוספים גיל-מטפלת ברפואה סינית [email protected]