תכשיר צורב בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

26/02/2003 | 15:59 | מאת: ליאורה

למומחי הדס שלום נתתי לבני תכשיר דסימקס נגד שיעול והוא התלונן שהסירופ צורב לו בגרון והוא מסרב לקחת עוד מהבקבוק הזה. האם זו בעיה כללית של הטעם או ספציפית לבקבוק זה שאולי התקלקל? האם יש אפשרות להחזיר אליכם לבדיקה? אנא ענו לי תודה ליאורה

03/03/2003 | 10:13 | מאת:

ליאורה, שלום! אין סיבה שהסרופ יתקלקל אם תאריך התפוגה שלו תקין. מה שכן אפשר לעשות זה למהול את הסרופ במעט מים וע"י כך להקטין את התחושה בגרון. השילוב עם המים לא ישפיע על יעילות הטיפול. תודה.

03/03/2003 | 17:43 | מאת: שלומי

הדסה היקרה האם מהילת התכשיר במים לא תשפיע על יעילותו כי הוא ממילא לא יעיל? לזה קוראים בכדורגל גול עצמי.