מינון אינהלציה

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

25/02/2003 | 11:35 | מאת: מירב

שלום רב, בני בן השנה ו-7 חודשים צריך לעשות אינהלציה עפ"י הוראת הרופאה. המינון הוא 3 ימים 3 פעמים ביום עם התרופות בריקלין+אירובנט (0.5CC מכל תרופה+מי מלח 1.5CC). שאלתי, מאחר ואין מניעה שהוא יילך לגן, יוצא כי האינהלציה הראשונה נערכת ב-8 בבוקר, ואילו השניה ב-16:30 לערך, כך שהשלישית תהיה בסביבות השעה 20:00-20:30. לכן, אתמול עשינו רק פעמיים כי חששנו מסמיכות השעות. מה מינימום הזמן שנדרש להמתין בין אינהלציה אחת לשניה? תודה.

03/03/2003 | 10:24 | מאת:

מירב, שלום! כדאי להפנות את השאלה לרופא המטפל כי רק הוא מכיר את ההיסטוריה הרפואית של בנך. תודה.