שאלה להדס

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

25/02/2003 | 10:30 | מאת: אמא של עדן

הדס היקרה הבת שלי מקבלת בקביעות חיזוקית בטעם תותי פרותי כבר מספר שנים ובאחרונה היא מסרבת לשתות את "התרופה:" כי היא מרה לה יותר מבעבר ואפילו גורמת לה ל"גידודים בגרון". מה עושים? איך את יכולה לשפר את הטעם? תודה רבה לך

26/02/2003 | 17:10 | מאת:

אמא של עדן, שלום! ראשית, אני מודה לך על השימוש ב"חיזוקית". אם הטעם של הסרופ אינו טעים יותר לבתך, ישנה אפשרות להציע לה את ה"חיזוקית" בצורת מטבעות שוקולד, מוצר חדש! מוצר זה אכן נולד מתוך צורך של הרבה אמהות, שמתקשות לפעמים להתמיד בנתינת ה"חיזוקית" לילדים שטעמם השתנה עם הזמן והסרופ פחות טעים להם. "חיזוקית מטבעות שוקולד", הנו טעים ביותר ובמבחני טעימות הוא קיבל 95% אחוזי הצלחה בטעם. נשמח לשלוח לך דוגמה של מוצר זה. אנא, צרי קשר עם מחלקת ההדרכה, חיוג חינם, 1-800-33-66-36 תודה.

01/03/2003 | 21:53 | מאת: אמא של עדן

הדסה שלום לא חשבתי שתהפכי את תשובתך לקרדום שיווקי ביקשתי תשובה עניינית ולא קיבלתי אני מאוכזבת