חיזוק המערכת החיסונית לבן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

24/02/2003 | 09:48 | מאת: מירב

עומר בן 10 חודשים וסובל הרבה מדלקות אוזניים - נזלת חוץ מלטפל נקודתית בדלקת הייתי רוצה לדעת עם יש משהו לחיזוק המערכת החיסונית שלו שמתאים לגילו ואם אפשר כמה שיותר טבעי ?!?! תודה

24/02/2003 | 16:26 | מאת:

מירב, שלום! בילדים הסובלים מדלקות אוזניים חוזרות, כדאי לשלב בין הטיפולים הבאים: 1) צמחי מרפא המחזקים את ההגנה הטבעית של הגוף. מומלץ במיוחד להשתמש בצמח האכינצאה ובפרופוליס. אלו יכולים להתאים גם לגיל 10 חודשים. 2) טיפול הומאופתי קלאסי (אפשר לאתר מטפל מתאים בקופות החולים). 3) שימוש בפרוביוטיקה ("חיידקים טובים") התומכת במערכת החיסון ועוזרת לצמצם את תכיפות וחומרת הדלקת. 4)שינויים בתזונה. למשל, הסרת מזונות אלרגנים. מומלץ לפנות לנטורופת לקבלת ייעוץ אישי. תודה.