איך מתגברים על צינון

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

11/02/2003 | 12:36 | מאת: המצונן

יש לי שאלה, איך מתגברים על צינון? המצונן.

11/02/2003 | 16:24 | מאת:

למצונן חשוב לדעת אם הצינון מלווה בתופעות נוספות כגון חום שיעול וכו' אפשר להיעזר ב"חיזוקית פורטה" ( אני מניחה שאתה בגיל שכבר מסוגל לבלוע טבלייה) 3-4 פעמים ביום 2 טבליות כל פעם למשך מספר ימים עד שתרגיש הקלה. אח"כ ניתן להמשיך בנטילת הטבליות פעם ביום 2 טבליות כל פעם- למניעה. אם הצינון מלווה בחום גבוה רצוי לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה ניתן לשלב את החיזוקית עם כל טיפול אחר לצינון. לשאלות נוספות ניתן לפנות לקו ההדרכה חיוג חינם 1800-33-66-36 תרגיש טוב הדסה ביימל, רוקחת

12/02/2003 | 20:17 | מאת: שי

כדאי להוסיף, למען הגילוי הנאות, שהגברת הדסה ביימל היא מייסדת החברה "הדס" המייצרת ומשווקת את "חיזוקית"!! (מעניין ומאכזב שהדבר לא מוזכר בשום מקום בפורום...) התשובה הנ"ל אינה כמו כל תשובה אחרת של רופא. ברור לכל קורא (או צריך להיות ברור...) שלגברת ביימל יש אינטרס מובהק לעודד את הצריכה של "חיזוקית". לכן, "מצונן" יקר, כדאי לך מאוד לקבל חוות דעת שנייה מרופא, לגבי צריכת תכשירים לריפוי או מניעה. התשובה הנ"ל אינה באמת ייעוץ, אלא פרסומת! אגב, רופא גם יסביר לך לגבי הסכנה שבצריכה ממושכת של "אכיניציאה", אחד המרכיבים של "חיזוקית". שי