אחרי החזרת בלסטוציסטים היה לי ריב משפחתי גדול

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

10/12/2015 | 20:55 | מאת: תהילה

שלום אני שלושה ימים אחרי החזרת הבלסטוציסטים והיה לי ריב משפחתי גדול צעקות ועצבים והחלו מיחושים בבטן תחתונה חלשים אבל קודם לא היו... , האם זה אומר שההחזרה כנראה נכשלה?

11/12/2015 | 15:52 | מאת: שרונה צפריר

לא נראה לי הגיוני שיש קשר בין ריב ועצבים לכישלון בהחזרה. בד"כ מה שגורם לכישלון הוא, שהבלסטוציסט לא היה תקין מבחינה כרומוזומלית. תנסי לשמור על אופטימיות, עצם העובדה שהחזירו לך בלסטוציסט,זה מצביע על כך שהוא התפתח יפה במעבדה, ובשאיפה שימשיך להתפתח יפה גם ברחם. המיחושים בבטן יכולים להיות קשורים, אולי, לתמיכה שאת מקבלת.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה