הריון אחרי 10 שנים מivf

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

14/06/2016 | 13:47 | מאת: moran4523

יש לי שאלה: אני אמורה להיות בשבוע 6 2 עשיתי בטא 13 יום אחרי החזרה היתה תקינה ועשיתי עוד 3 בדיקות הפרש של יומיים הבטא היתה תקינה והכפילה את עצמה מצוין . בשבוע 5 עשיתי אולטרסאונד וראו שק הריון תקין בגודל מתאים לשבוע הבעיה שאתמול הלכתי לעשות אולטרסטונד וגינלי לבדוק דופק ומה שראו ששק ההריון אמנם גדל והוא מתאים לשבוע אבל הוא ריק מתוכן לא חלמון ולא עובר!!! הרופא אמר שאחזור עוד שבוע לבדיקה השאלה שלי האם יש מקרים כאלה שבסוף ראו גם עובר וגם דופק והכל היה תקין???? אני בשבועיים איחור

14/06/2016 | 17:12 | מאת: שרונה צפריר

יש מקרים שבהם שק ההריון מתפתח לאט, ורק בשבוע 7 אפשר לצפות בדופק. אולי בדיקת האולטרסאונד שעשית קצת מוקדמת, וכדאי להמתין עוד שבוע. אני מתארת לעצי שכבר אין לך סבלנות, בעיקר אחרי 10 שנים!! מחזיקה לך אצבעות, ומקוה בשבילך שההריון יתפתח בצורה תקינה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה