הזרעה דרך רופא פרטי - התנהלות מול קופ"ח מכבי

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

12/06/2016 | 19:52 | מאת: גילית8

הי אני מתחילה הזרעה, נמצאת במעקב אצל רופא פרטי (פרופ זיידמן) ורציתי לדעת איך זה הולך מבחינת קבלת החזרים ממכבי על מרשמי התרופות שהוא נתן לי וביצוע ההזרעה עצמה עם אעשה אותה דרך מכבי ולא אצלו - האם אני צריכה להמיר את המרשמים שלו למרשמי מכבי (הוא נחשב יועץ פריון של הקופה) או שאקבל את ההנחה עם המרשם שהוא נתן לי? האם את ההפניות שהוא נתן לי לאולטרסאונד ובדיקות דם אני צריכה להמיר להפניות מכבי? ואיך אני עושה את ההזרעה דרך הקופה (אני עושה בתרומת זרע) תודה!!

13/06/2016 | 21:46 | מאת: שרונה צפריר

הי קודם כל בהצלחה! את בידיים טובות. פרופ' זיידמן היה הרופא שלי, ובעזרתו המדהימה יש לי שני ילדים. את שואלת שאלות טובות, אבל אני לא מתמצאת בחוקים של מכבי. הכי טוב שתתקשרי לסניף שלך, או שתתייעצי עם המזכירות של פרופ' זיידמן. מאחלת לך בשורות טובות בקרוב..

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה