החזרת עובר טרי אחרי החזרה שלא צלחה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

10/02/2024 | 18:30 | מאת: עדי

היי ב10.1 עברתי החזרת מוקפא בלוציסט בן 6 , קיבלתי תמיכה רק של נרות אוטרגוסטן , ההחזרה לא הצליחה ובאותו יום שעשיתי בדיקת בטא והיה שלילי הפסקתי עם הנרות ויום אחרי קיבלתי כבר ווסת. ב1.2 עשיתי שאיבה , ב4.2 בוצע החזר של עובר טרי אחד. כבר באותו היום אחה״צ היו לי שלשולים ויום אחרי היו לי כאבי בטן לא רגילים.. התכווצויות בבטן למעלה ( מעל הטבור ) מיומיים אחרי החל להיות לי רגישות בפטמות, כל יום היה יותר ויותר ומאז נהיו זקורות באופן קבוע ואז נהיו כאבי גב וכמו כאבים לפני ווסת. כאב במפשעה שמקרין לרגל ובעיקר רגישות יתר בחזה.. ממש אבל .. לא יכולה לשים חזייה , לגעת בטעות בפטמה זה כאב הזוי. עכשיו 7 ימים אחרי ועדיין הכאב מתגבר מיום ליום ונראה שנהיה גם פטמות כהות יותר. לוקחת 2 נרות אוטרגוסטן בוקר וערב + כל 3 ימים זריקת פרונטגסט. האם זה יכול להיות כתוצאה מההורמונים שאני לוקחת? או שאולי בעזרת השם זה מעיד שיש הפעם הריון? אודה למענה.

זה בהחלט יכול להיות קשור לשינויים ההורמונליים, אך כדאי לגשת להיבדק

14/02/2024 | 12:37 | מאת: עדי

תודה על המענה 11 ימים אחרי החזרה 16 ימים אחרי אוביטרל האם בדיקת הריון ביתית יכולה לשקף תשובה ?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה